Tilbehør: Filtre og hjul

Alt du skal vide om filtre og hjul

Det vigtigste element i luftrensningen er HEPA-filteret. HEPA-filteret vil over tid blive fyldt op og dermed vil rensningen blive reduceret. over et år skal der laves 2 filtre skift.

Derfor er det vigtigt at have et forfilter, som tager de største elementer og er med til at forlænge levetiden for HEPA-filteret.

Vores HEPA-LUX filtre er udviklet til at holde i 12 måneder under normale forhold. Billedet viser et brugt filter fra et mere ekstremt, røgfyldt miljø sammenlignet med et nyt.

Det viser samtidig, hvordan filteret fanger de partikler, der ellers vil komme i vores lunger.

Brugt filter vs nyt filter

Før og efter
Tilbehør: Filtre til AeroGuard S & Sense

Filterpakke til AeroGuard S og Sense.

Den komplette filterpakke indeholder både HEPA-LUX, kulfilter og titanium-belægning, der initierer fotokatalysen (eliminerer virus og bakterier).

Tilbehør: Filtre til AeroGuard Mini

Filterpakke til AeroGuard Mini.

Den komplette filterpakke indeholder både HEPA-LUX, kulfilter og titanium-belægning, der initierer fotokatalysen (eliminerer virus og bakterier).

Tilbehør: Forfilter

Forfilter til AeroGuard Mini og AeroGuard S/Sense.

For at forlænge HEPA-filterets levetid er det vigtigt, at der er et forfilter. For begge luftrenseres vedkommende er forfilteret let at udskifte og forfilteret kan vaskes ved 40 oC og genbruges.

Ved at skifte mellem de 3 medfølgende forfiltre, kan man holde øje med, at forfilteret er skiftet på månedlig basis, som det anbefales.

Hjul

Hjul til AeroGuard S og Sense.

Selvom der er et praktisk håndtag i toppen af luftrenseren, er det muligt at få hjul til den. Så er det nemt at flytte den, når der skal gøres rent, eller hvis man skal bruge luftrenseren i et andet lokale.