3D Zyme Spray

Nordic2Care 3D Zyme Spray

Nordic2Care 3D Zyme Spray er høj-effektiv lugtfjerner i væskeform til nulstilling og daglig rengøring (fortyndet) af overflader.

Vores spray består af specielt udvalgte bakteriekulturer​, der udmærker sig ved, at de gennem en enzymatisk proces fjerner alt organisk, ildelugtende materiale. Dermed fjerner 3D Zyme årsagen til lugten.

3D Zyme er 100% PARFUMEFRI.

 

Brug 3D Zyme:

  • Omkring toiletter/urinaler
  • Direkte på tekstiler/gardiner
  • Direkte på overflader
  • I afløb
  • I sports-skoene efter spinning eller løbetur
  • og mange andre steder - se videoguiden og bliv inspireret..
3d-zyme-nulstilling-lugtfjerner (1)

Se video vejledning her med Nordic2Care 3D Zyme Spray

3D Zyme Spray Evidens

Her i Nordic2Care er det yderst vigtigt for os at fremlægge Evidens for vores påstande om vores produkter, vi står på mål for vores produkter og vi går meget op i brugerens sikkerhed.

Her finder du sikkerhedsdatablad (SDS) og produktblad på 3D Zyme.

3D Zyme Produktdatablad

3D Zyme Sikkerhedsdatablad (SDS)

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte din lokale konsulent eller hovedkontoret i Solrød.

3D Zyme Testimonial oplevelse med hunde

Niels Rosenfeldt virksomheds ejer af lille hunde ferie.

"Det er et luksuriøst hotel for små hunde, min kone og jeg driver det og vi er oprindeligt fra Sydafrika. Vi se der var et behov for, noget der ikke var et hundeophold med burer, men hvor hundene rent faktisk kunne bo i huset sammen med os. Vi kunne bare mærke, at folk havde et behov for at kunne overlade deres hunde til nogen, som vi kunne passe i hjemmet, når de ikke kunne få venner eller familie til hjælp. Den store udfordring bestod i med hundene, fordi de lever i huset og haven med os. At de bruger dele af haven som toilet som fører til dårlig lugt, som vi er nød til at håndtere og vi kunne jo ikke anvende desinfectionsmiddel, da det potentielt kan være skadeligt. Vi har prøvet andre produkter, men slet ikke noget sammenlignet med 3D Zyme. Vi har prøvet med produkter der er desinficerende men med ret stærke kemikalier i dem og vi var bekymret for hvilken effekt det kunne få på dyrene. Fordelen ved 3D Zyme er at det er fuldstændig sikkert omkring dyr og børn."

Se video her