Tilbehør til luftrensere: AeroBlock

AeroBlock

AeroBlock er beregnet til at eliminere dårlig lugt og anvendes i både AeroGuard luftrenserne og i N2C Dispensere.

De forskelige varianterne indeholder enten syntetiske olier – uden allergener – eller naturlige olier, der typisk er fødevarekvalitet.

For de fleste varianters vedkommende, er det især de første 2 - 3 dage, at aromaen er kraftigst. Herefter vil virkningen ikke være så dominerende.

Natural (Grøn) AeroBlock er den kraftigste og anvendes som supplement ved kraftige lugtgener, som for eksempel røg. De syrlige olier er med til at neutralisere de basiske partikler i røgen, som er årsagen til lugten. Lidt i stil med eddikeskålen man satte frem efter en fest i gamle dage..

Neutral (Blå) AeroBlock er knapt så stærk. Mentollignende ingredienser er med til at give en tyggegummi-aroma i rummet og derfor kan Neutral også bidrage til en nemmere vejrtrækning - i stil med et mentol-bolche.

Kokos AeroBlock er den mildeste og indeholder udelukkende koldpresset jomfru-kokosolie. Olien er især effektiv overfor ladede partikler. Kokos giver en lettere luft i lokalet og efterlader en behagelig, sart og diskret kokos-aroma.

Lavendel og Pine AeroBlocke er i kategorien aromaterapi. Begge indeholder naturlige olier. Især lavendel er kendt for sin beroligende virkning på udadreagerende og demente borgere. Både lavendel og pine indeholder velkendte aromaer, der er med til at give den beroligende virkning.

Her finder du Produktblad for AeroBlocke Neutral/Natural og Kokos.

Her finde du Sikkerhedsdatablad  AeroBlocke for Neutral/Natural og Kokos.